Kde se poflakuju ?

neděle 27. února 2011

Kdybych se neměl čím živit

a měl žaludek na to být bezcharakterní a lhát lidem do očí, z blbců dělat ještě větší, věštil bych... ani bych se nemusel lidem dívat do očí, stačilo by po telefonu, nebo klidně po mailu nebo icq... možná doba už pokročila i na facebooku, tak by se dalo vydělávat i hromadněji, a tím by časem i lidem došlo, jaká je to blbost a berlička. Takže možná bych to dělat měl, podvádět lidi, a čím dál drsněji až jim to dojde, tak abych jim otevřel oči.
Jenže mě na nich nezáleží, takže je podvádět nebudu :-) věřím v evoluci, tak to pročistí sama

Nicméně když to vidím v televizi to lhaní online kolem půlnoci, tak se mi zvedá žaludek z těch lidí, takže to s tou mojí apatií vůči lidstvu nebude až tak zlé, což je pro mě soukromě, potěšující zpráva...

Jen to celé oddůvodňuje, že lhaní a soutěž o peníze a majtek, jakýmkoli účelem, je důležitý evoluční mechanismus, který funguje (blbší nebudou mít peníze tolik), a nemá cenu proti tomu bojovat, být sociální a solidární

2 komentáře:

  1. Lidská mysl je někdy slabší a ty pomyslné berličky potřebuje...někdo si dá panáka, jiný třeba zajde tancovat, třetí si kouše nehty a nebo hraje na kytaru či sportuje...no a dostáváme se k té skupině, která si pomáhá telefonickým kontaktem s osobami, které tu zmiňuješ...ač pro některé nepochopitelné a nefér, pak pomáhá stejně jako mnou popisované ventilování...vydělávání na lidské nedokonalosti a pochybách je taky znakem evoluce:-)Co třeba psychologové a psychiatři...ti jsou v pohodě?:-))

    OdpovědětVymazat
  2. 1) ať si takto pomáhá, já psal o těch podvodnících co mají žaludek na to jim takto "pomáhat" protože i když to zřejmě také většinou žádní duševní tryskáči nebudou, dost z nich si nelže do kapsy ale ví, že uvádějí kolegy homo sapiens v omyl, a pro mne tedy stejně málo obhajitelné jako placebo, homeo a celá alternativní medicína. to bych také lidem mohl "pomáhat" tím, že je okradu o peníze, protože ty kazí charakter :-)
    2) s evolucí jsem to psal, že je to její součástí, proto jsem opět nenalezl smysl zakládat hnutí, otevírat lidem oči..
    3) obě Pé jsou u mne v kategorii zdravotnictví čili z hlediska evoluce a lidstva zbyteční, za předpokladu že zatím nevymíráme, ale naopak se přemnožujem. Pozor, píšu o hledisku lidstva, nikoli jednotlivce, který je sobec a chce pomoci od "utrpení".

    OdpovědětVymazat